"Фільчині грамоти" - еталон кремлівської дипломатії

Чому ідея укладання мирних угод /перемир’я із кацапською імперією — є ілюзією, ”мильною бульбашкою” та відтермінуванням неминучої війни?  Ось приклад подій лише за останні 100 років: 👇

Україна 1917-1918:

7 (20) грудня 1917 року розпочалася більшовицько-українська війна. Результатом стала окупація більшовицькими військами Лівобережної та переважної частини Правобережної України. Після укладення Берестейського миру (9 лютого 1918) українські частини спільно із німецькими та австрійськими військовими повернули контроль над захопленими територіями. Тому радянський кацапстан змушений був визнати умови Брест-Литовського мирного договору і згодом, 12.06.1918, підписав з Українською Державою прелімінарний мир. 13 листопада 1918 року ВЦВК заболоття прийняв постанову про анулювання мирного договору та вже у грудні того ж року частин червоної армії, без оголошення війни почали з Курська наступ на Україну.

Грузія:

Перша спроба радянської Москви захопити Грузію у 1920 році виявилася невдалою, і кремль вирішив укласти 7 травня 1920 року "мирний договір", у статті 2-й якого було написано: "росія зобов'язується відмовитися від будь-якого втручання у внутрішні справи Грузії". 16 лютого 1921 року без оголошення війни із трьох напрямків червона армія ввійшла у Грузію.

Фінляндія:

У грудні 1939 року СРСР вигнали з Ліги Націй як країну, що порушує договори і розв'язала війну з Фінляндією, попередньо розірвавши "Тартуський мирний договір" 1920-го та Договір про ненапад датований 32-м роком. У Лізі Націй СРСР пробув усього п’ять років.

Ічкерія:

Поразка Московії у Першій чеченській війні (11 груд. 1994 р. — 31 серп. 1996 р.) закінчилась “Хасав’юртівськими угодами”. Згідно цих угод – ЧРІ фактично отримала незалежність, а кацапські війська змушені були покинути її території. При цьому, питання про статус Ічкерії було відкладено до 31 грудня 2001 року. А вже 7 серп. 1999 р. за ліпшими традиціями заболоття розпочалася Друга чеченська війна.

Україна 2014-2022:

20 лютого 2014 кацапія розпочала збройне вторгнення в Крим. А у квітні 2014 року вона ж розпочала війну на сході України зі створення, під прикриттям «народних» виступів спецслужбами болотяної федерації,  терористичних Донецької та Луганської «народних республік». 5 вересня 2014  підписана “Перша Мінська угода”  та 11-12 лютого 2015 — “Друга Мінська угода”. Мета яких — досягти припинення бойових дій на сході України (загальновідома інформація, що підтримувані Московією терористи бойові дії не припиняли). 22 лютого кацапстан оголосив про односторонній вихід з Мінських домовленостей та вже 24 лютого розпочав повномасштабну війну проти України.

💬Хочеться процитувати журналіста і публіциста Олєґ Панфілова, який написав базоване пояснення кацапських “мирних угод”:

”Умовляти Кремль незалежно від того, хто там сидить, справа абсолютно безглузда. У міжнародній політиці срср/сучасної московії військові керувалися тільки "собіранієм земель”, міждержавні договори підписували лише для того, щоб отримати короткочасний перепочинок у численних війнах або на якийсь час приспати пильність сусіда, щоб потім напасти на нього»